flat rechts

De mogelijkheden van een Kinderboerderij op locatie

De zachte vacht van dieren blijkt een zeer positieve uitwerking te hebben op mensen. Het contact wat onze speciaal geselecteerde dieren zelf willen maken met mensen zorgt voor liefde en verbinding. Als je dagelijks specifieke zorg nodig hebt, kan het contact met dieren je opvrolijken omdat ze onvoorwaardelijke liefde geven en niet oordelen of een mening hebben.

Een konijn op schoot is vaak al voldoende om een lach op iemands gezicht te toveren. Als de pony even komt snuffelen en zijn warme snuit voorzichtig in iemands hand duwt kan dit een ervaring zijn die veel indruk maakt.

Kinderen leren bij ons om dieren rustig te benaderen, wij laten zien hoe leuk het is als een dier zelf contact komt leggen. Kinderen leren spelenderwijs de basiskennis over voeding, gedrag en de verschillende diersoorten. Autistische of gehandicapte kinderen ontspannen, ze worden gestimuleerd in hun vaardigheden en ervaren vaak een gevoel van geluk na ons bezoek. Wij komen graag op kinderdagverblijven, gehandicaptencentra en zorginstellingen.

We verzorgen een goed georganiseerde, eerlijke en diervriendelijke activiteit geheel naar uw wens!
Neem gerust contact met ons op om te
informeren naar maatwerkoplossingen

Schapen Kinderboerderij

kinderboerderij op locatia op facebookTel: 06-40 32 32 43 • e-mail: info@kinderboerderijoplocatie.nl