flat rechts

over de oprichtster

Dietske Dijkman heeft Kinderboerderij op locatie opgericht in 2009. Al vanaf jonge leeftijd is zij bezig met het gedrag en de gezondheid van de dieren om haar heen.

Na de opleiding SPW en het werken in de kinderopvang is zij Natuurgeneeskunde voor dieren gaan studeren aan het Silverlinde instituut in Breda.

De nadruk ligt hierbij niet op reguliere middelen maar op het stimuleren van het zelf genezend vermogen van dieren om ze zo gezond mogelijk te kunnen houden en brengen door ze te voorzien in hun natuurlijke behoeftes. Ze kan heel veel vertellen over voeding, gedrag en gezondheidsproblemen en helpt mensen die de gezondheid van hun (huis)dier willen optimaliseren. Daarnaast zet ze zich ook in voor de bijen, in 2018 is de prachtige bijenstrook ontstaan.

Ze is verkooppunt van biologisch dierenvoer en bloemenzaden van Bio-Ron en supplementen op natuurlijke basis van NML Health en Phytonics.

Naast kinderboerderij op locatie heeft zij ook haar natuurgeneeskundige praktijk: Dierenwerkplaats. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.dierenwerkplaats.nl
Dietske Dijkman
Tel: 06-40 32 32 43

kinderboerderij op locatia op facebookTel: 06-40 32 32 43 • e-mail: info@kinderboerderijoplocatie.nl